Bureau Jeugd en Media

In 2004 begonnen Remco Pijpers en ik met de activiteiten die later ondergebracht werden in de stichting Mijn Kind Online. Nadat Mijn Kind Online begin 2014 een plek kreeg bij Kennisnet, waar Remco nu werkt, heb ik met het oude team de betaalde activiteiten voortgezet vanuit het nieuwe Bureau Jeugd & Media, dat ik samen met Solange Jacobsen leid.

Mijn Kind Online

Met de bekende mensen, maar ook alweer nieuwe medewerkers, blijven we maatwerk leveren in dienst van ouders, scholen en jeugdprofessionals. Altijd bovenop de actualiteit, met gedegen deskundigheid, zowel van nieuwe media-ontwikkelingen als van pedagogiek.

Bureau Jeugd & Media

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Mediaopvoeding.nl, dé vraagbaak voor ouders en professionals over alles wat met media te maken heeft. Gratis antwoorden, door een deskundig team met brede expertise. Weten we toch iets niet? Dan zoeken we een nieuwe expert erbij. De vragen en antwoorden worden verwerkt als nieuwe inhoud in de database van stichting Opvoeden, waar ik in de adviesraad zit.

Mediaopvoeding.nl
stichting Opvoeden

Facebookpagina van Bureau Jeugd en Media
Facebookpagina Mediaopvoeding
Twitter Bureau Jeugd en Media
Twitter Mediaopvoeding